Over ons

Onze DNA

Onze Woonexperts zijn expert op een bepaald onderdeel. In keukens of badkamers of binnendeuren of vloerafwerking of wandafwerking.

Woon-inspiratie regelt de afbouw voor projectontwikkelaars die huizen bouwt volgens haar eigen filosofie. Betekent volledig afgewerkt bij oplevering, als onderdeel van de verkoopprijs. Hierbij hebben die kopers van de woningen heel veel keuzevrijheid. Zoals afwerking op maat en naar de smaak van de koper.

De projecten van Woon-inspiratie zijn om een aantal redenen succesvol:

 • Prima te financieren: de afwerking maakt deel uit van de verkoopprijs
 • Niet klussen: volledig klaar bij sleuteloverdacht
 • Afwerking naar eigen smaak, uitzoeken in onze showroom
 • Wooninspitatie werkt met de beste A-merken zoals SieMatic, Svedex, Villeroy & Boch en hansgrohe. Op alle geleverde producten krijgt u volledige garantie.

Onze werkwijze

Woon-inspiratie werkt samen met projectontwikkelaars met een unieke werkwijze. Iedere woning wordt woonklaar opgeleverd, naar eigen smaak van de koper, binnen de verkoopprijs.

Wanneer u de sleutel krijgt van uw woning is deze klaar om in te wonen. De woning is voorzien van vloer- en wandafwerking, bijvoorbeeld een parketvloer en glad, gesausde wanden. Er is een luxe keuken geplaatst met een granieten werkblad en met inbouwapparatuur.

In de woning is A-merk sanitair, bijvoorbeeld van Villeroy & Boch, luxe tegelwerk en kranen aangebracht. Van Woon-inspiratie krijgt u voor een halve dag hulp bij het ophangen van lampen en schilderijen.

Niet klussen, direct wonen.

  Ons werkgebied

  Woon-inspiratie staat in heel Nederland voor u klaar.

  Ons werkgebied is heel Nederland. Zo zijn er diverse projecten gerealiseerd in Flevoland, Gelderland en Zuid Holland. Kopers van verschillende projecten komen vanuit heel Nederland naar de showroom van Woon-inspiratie in Lelystad om hier hun woonwensen vorm te geven. Het team van Woon-inspiratie geeft u advies over techniek en trends. Samen met hen maakt u uw droomhuis.
  Joaly Hoekstra

  Joaly Hoekstra

  Projectadviseur

  Joaly@woon-inspiratie.nl

  Marcel Moutarde

  Marcel Moutarde

  Projectadviseur

  Marcel@woon-inspiratie.nl

  Richard Ketting

  Richard Ketting

  Projectadviseur

  Richard@woon-inspiratie.nl

  Schoepenweg 59A - 8243 PX Lelystad

  0320-748940
  Neem contact met ons op